Esittelemme
tuotemerkkejä

Katso tästä

Varaa aika!

Palvelemme

Arkisin 9-18
Lauantaisin 10-15

Brillet - hiukan parempi optikkoliike Rovaniemellä

Varilux S 4D-linssit Brilletistä

Moniteholinsseissä on merkittäviä hinta- ja laatueroja kuten kaikissa tuotteissa. Me Brilletissä haluamme tarjota aikuisnäköiselle vain parasta.

Myös aikuisnäköisellä näkemisen tulisi olla virheetöntä ja vaivatonta joka tilanteessa. Aikuisnäköinen huomaa kuitenkin usein moniteholinssien asettamat rajoitteet ja kokee, ettei näkeminen mukaudu erilaisiin näkövaatimuksiin.

Ensimmäistä kertaa voimme tarjota moniteholinssien käyttäjille yksilöllisen linssin, joka tarjoaa täydellisen näkemisen vapauden ja uudella tasolla olevan sopeutumisen. Vain Varilux S 4D:ssä yhdistyvät näkemisen vakaus, laajat näköalueet ja luonnollinen näkeminen.

Katso lisää alla olevasta videolinkistä, mistä oikein on kysymys ja tule sitten Brilletiin tutustumaan mahdollisimman luonnolliseen ja tarkkaan aikuisnäkemiseen.

http://www.youtube.com/watch?v=XAQUgRXVTy8

Mikä on Brillet - hiukan parempi optikkoliike?

Brillet on Rovaniemelle perustettu yksityinen optikkoliike, joka tarjoaa asiakkailleen sekä laadukkaita tuotteita, että erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Brilletin ovat perustaneet pitkän kokemuksen omaavat rovaniemeläiset optometristit Pasi Hiukka ja Taina Kangas.

Silmätautien erikoislääkäri Hannele Typpö siirsi Brilletin perustamisen myötä vastaanottonsa Silmäasemalta hiukan parempaan optikkoliikkeeseen.

Brilletin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. tunnetut brändit kuten Alain Mikli, Dior, Efva Attling, Martin & Martin, Tommy Hilfiger, Ray Ban ja Oakley. Linssien osalta Brilletissä luotetaan maailman suurimman linssivalmistajan Essilorin tuotteisiin. Me emme kuulu ketjuun, joten meillä on vapaus valita asiakkaille yksilöllinen ratkaisu ilman mitään ketjujen valikoimarajoitteita! Brilletin kehysvalikoimasta huolehtii optinen myyjä ja todellinen kehysasiantuntija Virpi Hyvönen.

Meiltä saat laadukkaat silmälasit Sinulle sopivaan hintaan ja tarvittaessa 4kk:n korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla!

Brilletin hiukan paremmat yhteistyökumppanit:

           

            

 

DiorEfva AttlingOakleyTommy HilfigerCarrera
BellingerFaconnableAlain MikliVariluxMartin et MartinRay-Ban
Facebook.com/BrilletOptikko
Mainostoimisto Grafu
Brillet
Rovaniemen Optiikka Oy
Koskikatu 22
96200 Rovaniemi
Puh. 0400 448 922
brillet@brillet.fi
www.brillet.fi
Arkisin 9-18
Lauantaisin 10-15

Koskikatu 22   |   Rovaniemi   |   Puh. 0400 448 922   |   www.brillet.fi   |   brillet@brillet.fi