Ajanvaraus

Varaa aika!

Esittelemme
tuotemerkkejä

Katso tästä

Palvelemme

Arkisin 10-18
Lauantaisin 10-15

Brillet - hiukan parempi optikkoliike Rovaniemellä

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

 


 

hiukan parempi näöntutkimus

Mielestämme näöntutkimus pitää tehdä kiireettä ja perusteellisesti!

Brilletissä optometristin näöntutkimus (40€) sisältää:

Perusteellinen näöntutkimus

Piilolinssitutkimus

Silmänpaineenmittaus

Silmien mikroskopointi

Silmänpohjakuvaus

Varaa aika ja tule hiukan parempaan näöntutkimukseen!

 


 Näöntutkimus, koululainen näkö, lapsi, näkö,


Crizal Prevencia – suojaa silmäsi ennenaikaiselta ikääntymiseltä

Tutustu silmiä suojelevaan uutuuspinnoitteeseen klikkaamalla tästä!

 


 

Uutta Brilletissä!

Miru-kertakäyttöpiilolinssit

Miru 1 day Menicon – piilolinssin super-ohut pakkaus kiinnittää heti huomion – pakkauksen paksuus on vain 1mm!

Mutta tämä 1mm on vain osa uutuutta. Pakkaus on suunniteltu helpottamaan piilolinssien käsittelyä ja minimoimaan kontaminaation vaaran. Piilolinssin käyttön on helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Kun avaat kuplapakkauksen, Miru 1 day Menicon – linssin ulkopuoli on aina ylöspäin, joten enää ei tarvitse pohtia, onko linssi oikein vai väärin päin. Et myöskään pääse koskettamaan vahingossa linssin takapintaa. Tämän ansiosta rasvojen ja haitallisten mikro-organismien linssien ja silmän väliin pääsemisen vaara on minimaalinen!

Miru 1 day Menicon – linssit valmistetaan erikoismenetelmällä, joka takaa maksimaalisen kostutuksen koko päiväksi!

Lisää tietoa ohuen ohuesta linssistä saat klikkaamalla tästä!

Tervetuloa Brilletiin kokeilemaan mielenkiintoista uutuuspiilolinssiä!

 


 

Vapautimme
aukioloajat!

Tule silmälasikaupoille, milloin Sinulle sopii, vaikka iltauutisten aikaan!

Tuntuuko Sinustakin, että arki on tupaten täynnä, etkä ehdi asioimaan esim. optikolla ns. virka-ajan puitteissa. Älä huoli, Brilletillä on tähänkin hiukan parempi ratkaisu;

Laita yhteystietosi yksityisviestillä Brilletin fb-sivuille, tekstiviestillä tai meilillä Pasi 040-7171 988, pasi.hiukka(at)brillet.fi tai Taina 040-763 7572, taina.kangas(at)brillet.fi. Otamme Sinuun yhteyttä, niin sovitaan Sinulle sopiva aika näöntutkimukseen ja kehysvalintaan. 

Jos kavereillasikin on sama ongelma, voimme halutessanne järjestää teille yhteisen illan pienen suolaisen ja kuplivan tarjoilun kera.

Tervetuloa joustavan ja erittäin hyvän palvelun Brilletiin!

 


 

Milloin Sinulle on viimeksi tehty perusteellinen näöntutkimus?

Varaa aika näöntutkimukseen!

Silmälääkäri Hannele Typpö  Optikko Taina Kangas  Optikko Pasi Hiukka

Brilletin asiantuntevat näöntutkijat palveluksessanne

 


 

Brillet - hiukan parempi optikkoliike

Brillet on Rovaniemelle 12.10.2013 avattu yksityinen optikkoliike, joka tarjoaa asiakkailleen sekä laadukkaita tuotteita, että erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Brilletin ovat perustaneet pitkän kokemuksen omaavat rovaniemeläiset optometristit Pasi Hiukka ja Taina Kangas. Me emme kuulu ketjuun, joten meillä on vapaus valita asiakkaille yksilöllinen ratkaisu ilman mitään ketjujen valikoimarajoitteita!

 


 

Brillet- hiukan parempi henkilökunta apunasi

Pasi Hiukka on toiminut optikkona Rovaniemellä jo vuodesta 1997. Hän on tuttu kasvo niin optikkona, myymäläpäällikkönä kuin työnäkemisen asiantuntijanakin.  Pasi on aloittanut optisen uransa yksityisen yrittäjän palveluksessa Silmälasi Roissa ja jatkanut menestyksekästä uraansa Silmäasemalla.

Taina Kangas työskenteli jo opiskelujen ohessa yksityisessä Sangat-liikkeessä. Silmäaseman ostettua Sangat-liikkeen Taina siirtyi Silmäaseman palvelukseen. Taina opiskeli ensimmäisessä optikkoryhmässä Pro Auctore- rajoitetun lääkkeenmääräämisoikeuden, joten hän tarvittaessa voi käyttää näöntutkimuksissa pupillia laajentavia tippoja. Tästä on hyötyä varsinkin lasten näköä tutkittaessa. Kummatkin yrittäjä -optikot ovat myös kokeneita piilolinssioptikoita.

Vuodesta 1996 vastaanottoa Rovaniemellä pitänyt silmätautien erikoislääkäri Hannele Typpö siirsi vastaanottonsa Silmäasemalta Brillettiin. Hannelen vankka kokemus silmätautien erikoislääkärinä yhdistettynä sympaattiseen luonteeseen takaa miellyttävän vastaanottokäynnin.

Todellinen silmälasimuodin asiantuntija ja asiakaspalvelija isolla A:lla, Virpi Hyvönen vastaa Brilletin kehys- ja aurinkolasivalikoimasta. Virpi löytää jokaiselle sopivan kehysmallin.

 


 

Brillet- hiukan paremmat tuotteet saatavillasi

Me Brilletissä uskomme laatuun. Siksi valitsimme linssitoimittajaksemme maailman suurimman linssivalmistajan ranskalaisen Essilorin. Essilorin tunnetuin tuotemerkki Varilux on monelle kuluttajallekin tuttu tae laadusta, onhan Varilux kautta aikojen maailman myydyin moniteholinssi. Kaikki Brilletissä myytävät silmälasit mitoitetaan digitaalisesti, linssit tilataan Essilorin Euroopassa olevilta tehtailta ja linssien reunahionta ja lopullinen valmistus tapahtuu Suomessa. Näin taataan mahdollisimman korkea laatu!

Brillettiin on koottu monipuolinen ja laadukas kehysvalikoima. Meiltä löytyy kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuten Ray Ban, Tommy Hilfiger ja Diesel, suuren muotitalon Dior, korumainen Efva Attling, sporttiset Oakley ja Carrera, nuorten suosimat NewYorkYankees ja Ralph Lauren, lasten Disney Princess, Salama McGueen ja Hello Kitty. Brilletin kehysvalikoiman täydentää pitkään Rovaniemen markkinoilta puuttunut tyylikäs Alain Miklin mallisto. Seuraamme jatkuvasti kehystrendien muuttumista ja eri brändien mallistoja ja valitsemme niistä asiakkaillemmen parhaat ja sopivimmat.

Brillet luottaa laatuun ja tarjoaa asiakkailleen hiukan paremman takuun. Silmälasitakuu sisältää kahden vuoden täyden huolto- ja varaosatakuun. Tavoitteemme on vaivaton näkeminen.

Brilletin toiminta-ajatuksena on tehdä kaikki hiukan paremmin!


 

Yhteistyökumppanit

      

DiorEfva AttlingOakleyTommy HilfigerCarrera
BellingerFaconnableAlain MikliVariluxMartin et MartinRay-Ban
Facebook.com/BrilletOptikko
Mainostoimisto Grafu
Brillet
Rovaniemen Optiikka Oy
Koskikatu 22
96200 Rovaniemi
Puh. 0400 448 922
brillet@brillet.fi
www.brillet.fi
Arkisin 10-18
Lauantaisin 10-15
Muina aikoina avoinna tilauksesta

Koskikatu 22   |   Rovaniemi   |   Puh. 0400 448 922   |   www.brillet.fi   |   brillet@brillet.fi